NIEUWS!

Amsterdams Kleinkunst Festival 

Foto’s: Anne van Zantwijk

 

Jaaaaaa! Ik ben door naar de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2021.

Sinds enige tijd sta ik op het podium met absurdistisch theater/cabaret (onder creatieve begeleiding van Elisabeth Boor).

Na verschillende voorrondes in de Amsterdamse wijktheaters en Theater Bellevue, waar een record aantal van 60 deelnemers openbare audities deden, zijn door de vakjury de volgende artiesten geselecteerd:

Boban Benjamin Braspenning
Ramon Chatrer
Sanjeevani Hendriks
Ayoub Kharkhach
Farida Laan

n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando)

De Halve Finalisten gaan de komende maanden op Halve Finalistentournee door Nederland. Tevens volgen zij het Keep an Eye Masterclass programma en bereiden zij zich voor op de Halve Finales, die op 4 en 5 april 2021 plaatsvinden in De Kleine Komedie. De Finale is op 6 april 2021, eveneens in De Kleine Komedie. Meer informatie op website:  https://www.amsterdamskleinkunstfestival.nl/halvefinalisten/

The Funniest Festival Ever

Op 12 september 2020 heb ik meegedaan aan audities voor The Funniest Festival Ever in Den Bosch (‘een fonkelnieuw festival voor theatermakers, cabaretiers, circusartiesten, zangers, muzikanten, schrijvers en performers die humor gebruiken om impact te maken’), en werd met 3 anderen geselecteerd om ‘s avonds op te treden op het hoofdpodium van Congrescentrum 1931 in de Brabanthallen. De jury bestond uit Minou Bosua en Leo Alkemade. Volgend jaar mag ik daar een half uur optreden, net als Anouk Krachtwijk, Carlo Kip en Giovanni Callaars.

Hieronder een citaat uit een recensie van het Brabants Dagblad door Birgit Groeneveld:

https://www.bd.nl/den-bosch-vught/humorweekend-in-den-bosch-zijn-brabanders-grappiger-zelf-vinden-ze-van-wel~ac8b822c/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F